Spørg om alt

Hvad vil du gerne vide?

Læs tidligere kunders spørgsmål og svar eller stil dit eget herunder.

Mit liv er ret almindeligt – kan man lave en film om det?

Ja, det kan man sagtens. Livet er ikke lutter lagkage, sejre og store bedrifter. Din historie er spændende nok som den er.  Se her hvorfor.

Kan man klippe noget fra?

Du skal ikke være bange for at sige noget du fortryder. Jeg kan sagtens klippe det fra du ønsker, og faktisk skal du regne med, at jeg klipper en del fra for at få en mere spændende film.

Kan man få fuld diskretion?

JA! Jeg har tidligere lavet film for kunder, der ønskede fuld diskretion. Jeg viste aldrig filmen til andre, og jeg slettede alle billeder og optagelser efter filmen var afleveret til kunden.

Sig det gerne lige fra starten, når du kontakter mig, hvis du foretrækker fuld diskretion.

Alzheimers/Demens – kan du stadig lave en film?

Godt spørgsmål – som man siger! Jeg kan godt interviewe en person med Alzheimers, hvis der stadig er hukommelse tilbage. Der skal dog tages særlige hensyn til demente personer.

Det er bedst at lave interviews på det tidspunkt, hvor personen er mest frisk og ikke for længe ad gangen.

Demente personer kan tit huske ting fra deres barndom eller “storhedstid”, men har måske glemt minder, som er vigtige for dig. 

Du, som familiemedlem kan have en vigtig rolle i forhold til at give nogle stikord, men hvis personen ikke husker det, og begynder at tale i generelle vendinger, stopper jeg straks, da personen tit kan mærke, at han/hun “fejler”. 

Dit spørgsmål til LivshistorieFilm

3 + 15 =